zondag , 17 oktober 2021
Home » (NL) BLOG » Stremio Algemeen » Stremio Update

Stremio Update

Sinds de release van Stremio 3.5.5. en 3.5.6. zijn er diverse meldingen binnen gekomen over de instabiliteit van deze versie. Er is daarom besloten om deze Stremio Update tijdelijk uit de lucht te halen  voor verdere ontwikkeling en verbetering.

Stremio BETA 3.5.7.

Heb je momenteel Stremio versie 3.5.5. of 3.5.6. op jouw machine staan? En ervaar je verschillende problemen e.o. bugs binnen deze versie? Klik dan op onderstaande link om de laatste BETA versie 3.5.7. te downloaden. Zorg er wel voor dat je eerst de huidige versie van Stremio van jouw machine verwijderd.

Mocht  je na het installeren van BETA versie 3.5.7. nog steeds problemen ervaren, installeer dan de laatst stabiele versie van Stremio. Versie 3.5.1. kun je ook vinden op de website. Uiteraard kunnen de ontwikkelaars alleen zorgen dat de software verbeterd door de input van de gebruikers. Laat ons dus weten wat je van de nieuwe versie vindt, en waar je problemen mee ervaart. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze informatie bij de ontwikkelaars terecht komt.

 

Bekijk dit ook eens

Stremio Browser

Stremio Browser

Afgelopen week is ons goed nieuws ter oren gekomen vanuit de kant van de Stremio …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *