zondag , 17 oktober 2021
Home » (NL) BLOG » Stremio Remote Control

Stremio Remote Control

Zoals je in ons andere artikel al hebt kunnen lezen is het mogelijk in versie 4.0 om de Stremio Remote Control te gebruiken.  Nu hoor ik je denken? Wat kan ik daar dan mee doen? In dit artikel gaan we je meer vertellen over de nieuwe Stremio Remote Control mogelijkheid, en natuurlijk hoe je dit kunt installeren en configureren op je mobiele apparaat. In dit artikel nemen we even aan dat je jouw mobiele telefoon wilt inzetten als remote control, maar dit kan natuurlijk net zo goed een tablet zijn. Lees onderstaande stappen nauwkeurig door om de installatie succesvol af te ronden. Mocht je onverhoopt toch vastlopen, schroom dan niet om ons een berichtje te sturen op Facebook. We helpen je dan graag verder.

Installatie Remote Control

Stap 1

Om te beginnen met de installatie openen we eerst het programma Stremio. Wanneer Stremio is opgestart zie je aan de rechterzijde bovenaan in het scherm het rondje “tandwiel”. Wanneer je hier op klikt kom je terecht in het “instellingen” menu, waar we vervolgens verder gaan met de installatie.

Stremio Remote Control Foto 1

 

 

Stap 2

Je bent nu in het “instellingen” menu aanbeland. We gaan er nu voor zorgen dat je telefoon gekoppeld wordt aan Stremio. Hiervoor gaan we de QR code (barcode) rechtsonder in het scherm gebruiken. Heb je een QR scanner op je telefoon staan? Start deze dan op, en scan de code rechtsonder in het scherm. Beschik je niet over een QR scanner? Neem dan even een kijkje in de AppStore, of in de Google Playstore. Er zijn diverse aanbieders die deze applicatie gratis aanbieden.

Stremio Remote Control Foto 2

 

 

Stap 3

De volgende stap spreekt eigenlijk voor zich. Wanneer je de QR code hebt gescand komt er een link in het scherm. Klik hier op, en de Stremio Remote Control wordt automatisch geladen.

Stremio Remote Control Foto 3

 

 

Stap 4

Wanneer de installatie succesvol is afgerond zie je onderstaande icoontjes staan in het scherm. Heb je problemen met de installatie? Stuur ons dan direct een berichtje op Facebook. We zullen je dan verder op weg helpen.

Stremio Remote Control Foto 6

 

Beoordeel Bericht

User Rating: 4.75 ( 6 votes)

Bekijk dit ook eens

Stremio Android Nieuws

Stremio Android Nieuws

We ontvangen de laatste weken weer regelmatig vragen van onze bezoekers over de huidige Stremio …

3 comments

  1. Wanneer ik de QR code scan en op de link klik krijg ik de melding dat de afstandsbediening niet kan worden geladen.
    Kunt u me hierbij helpen.

  2. Ik heb hetzelfde probleem helaas 🙁

  3. Hier werkt het prima 🙂
    Wat gaat er fout boys?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *