zondag , 17 oktober 2021
Home » (NL) BLOG » Stremio Algemeen » Stremio Problemen

Stremio Problemen

Het kan voorkomen dat je momenteel last hebt van Stremio Problemen. Echter zijn er ook veel gebruikers die geen hinder ervaren tijdens hun gebruik van Stremio. Behoor jij tot de eerste categorie en heb je soms of regelmatig problemen met Stremio? Doorloop dan eerst onderstaande stappen alvorens je laptop of computer uit het raam te slingeren. Houdt er rekening mee dat Stremio zich momenteel nog volop in de ontwikkel fase bevind, en dat fouten e.o. storingen niet altijd direct kunnen worden opgelost. Wel is het goed om storingen of fouten te melden op ons forum, of op de Facebook pagina. Door de feedback van de gebruikers kan het Stremio ontwikkel team makkelijker de vinger op de zere plek leggen.

Stremio Updates

Veel problemen worden momenteel veroorzaakt door nieuwe Stremio Updates. De reden waarom deze updates toch worden uitgegeven is om de privacy en veiligheid van de gebruikers te waarborgen. Helaas kan het hierdoor voorkomen dat bepaalde functionaliteiten soms niet goed functioneren. Stremio is dagelijks bezig om haar software te optimaliseren voor de gebruikers. Maar gezien het grote publiek, en de startblokken waarin Stremio zich momenteel nog bevind gaat dat niet zonder slag of stoot.

Stremio Troubleshooting

Er zijn een aantal eenvoudige stappen die je kunt doorlopen wanneer je last hebt van Stremio Problemen. Controleer eerst of je niet meerdere installatie van Stremio op je machine hebt geïnstalleerd. Is dit wel het geval, dan kan het gebeuren dat de verschillende versies conflicteren.

Heb je meerdere versies op je machine geïnstalleerd? Deinstalleer dan beide versies van Stremio. Vervolgens kun je op deze website de laatste versie van Stremio downloaden. Ervaar je na de installatie van Stremio 3.5.7. nog steeds problemen? Installeer dan de laatst stabiele versie 3.5.1. op je machine.

Kijk regelmatig op deze site voor meer informatie over storingen e.o. bugs. Wij proberen op korte termijn een duidelijke F.A.Q. op te stellen met daarin veel voorkomende problemen. Tevens kun je dan eenvoudig zien hoe je dit kunt oplossen.

[wpdevart_like_box profile_id=”https://www.facebook.com/Stremio-658593494282599/?ref=hl” connections=”show” width=”300″ height=”200″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Bekijk dit ook eens

Stremio Browser

Stremio Browser

Afgelopen week is ons goed nieuws ter oren gekomen vanuit de kant van de Stremio …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *