zondag , 17 oktober 2021
Home » (NL) BLOG » Stremio Algemeen » Stremio IOS

Stremio IOS

Stremio IOS

IOS App 2Na een lange periode van stilte en bezinning komt Stremio nu dan eindelijk met een splinternieuwe App voor IOS. De ontwikkelaars hebben de afgelopen maanden heel hard gewerkt aan de nieuwe app. Het resultaat mag er zijn! De nieuwe app voor IOS is beschikbaar in de iTunes store van Apple, en kan gratis worden gedownload en gebruikt. Lees meer hieronder over de nieuwe Stremio IOS app, en wat je er allemaal mee kunt doen.

IOS App 1

Features IOS App

Allereerst gaan we je wat meer vertellen over de veranderingen binnen de app. Als je een vorige versie van Stremio IOS hebt gebruik dan zul je direct opmerken dat er een aantal grote grafische veranderingen zijn doorgevoerd. De layout van de app ziet er veel beter uit, en de kleuren zijn aangepast. Ook is alle foto content nu in betere kwaliteit te bekijken, waardoor de gebruikers ervaring een stuk prettiger wordt. Verder is er flink gewerkt aan de performance van de nieuwe app. Wanneer je naar de “Discover” sectie gaat binnen de app zie je dat alle films en series direct in het scherm geladen worden. In het verleden had de app moeite hiermee, maar dit is in de nieuwe versie absoluut verbeterd. Ook de filter functie is sterk verbeterd binnen de app. Je kunt nu namelijk eenvoudiger en nog beter filteren op films en series. Je kunt hiervoor ook gebruik maken van de voor gedefinieerde categorieën.

 

IOS App 3

Library

Heb je een film of serie gevonden die je wilt bewaren om later te bekijken? Voeg hem dan direct vanuit de app toe aan je persoonlijke library. In je persoonlijke library staan alle films en series die je hebt gemarkeerd om te bekijken. Het handige hiervan is dat je op elk apparaat direct de films of series kunt bekijken. Stremio synchroniseert alle opgeslagen content namelijk met het account waar je mee bent ingelogd. Zit je dus in de trein? En wil je alvast wat uitzoeken voor een lekker lui filmavondje op de bank? Voeg dan je favoriete titels toe aan de library en bekijk ze thuis op je laptop, of op je mediabox. Of binnenkort op de nieuwe Stremio Circle!

 

 

Bekijk dit ook eens

Stremio Android Nieuws

Stremio Android Nieuws

We ontvangen de laatste weken weer regelmatig vragen van onze bezoekers over de huidige Stremio …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *