zondag , 17 oktober 2021
Home » (NL) BLOG » Stremio App » Stremio IOS App

Stremio IOS App

Dagelijks ontvangen wij veel vragen van onze bezoekers rondom de Stremio IOS App. Wat zijn nu precies de mogelijkheden van de Stremio IOS App. En is het al mogelijk om films en series te bekijken middels de Stremio App op je telefoon of tablet? In dit artikel gaan we uitleggen wat je allemaal met de Stremio IOS App kunt doen. En wat je binnenkort kunt verwachten van de makers van Stremio.

Streaming Op IOS App

Wanneer je gebruik maakt van de Stremio software op je computer heb je de mogelijkheid om films en series te bekijken. Maar is het nu wel of niet mogelijk om films en series te bekijken met de Stremio applicatie op je smartphone of tablet? Helaas is het antwoord op deze vraag nu nog kort en duidelijk.

Het is momenteel nog niet mogelijk om films en series te bekijken op de huidige Stremio IOS App. Wel weten we dat de ontwikkelaars van Stremio volop bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuwe mobiele App. Deze App zal worden ontwikkeld voor gebruikers van Android en van Apple. Naar verwachting is het mogelijk om met de nieuwe mobiele App van Stremio ook films en series te kijken op je smartphone of tablet. De grote vraag is echter of de Stremio App zonder problemen door de strenge keuring van de Apple Store komt. De kans is dus groot dat de volgende release van Stremio eerst zal worden uitgebracht binnen de Google Play Store.

Huidige Stremio App

Het is dan wel niet mogelijk om films of series te streamen in de huidige Stremio IOS App. Wij zien de huidige App wel degelijk als een mooie aanvulling voor het Stremio platform. Je hebt binnen de huidige applicatie namelijk de mogelijkheid om je bibliotheek bij te werken. Je hebt hiervoor geen connectie met je laptop of computer thuis nodig. Je hoeft enkel een account aan te maken, en kunt direct films en series toevoegen binnen je mobiele App. De bibliotheek op je smartphone of tablet wordt vervolgens direct gesynchroniseerd met de laptop of computer.

 

stremiodownload_stremio-ios-app-3

Serie Calendar

Een andere mooie feature binnen de huidige App is de Calendar. Je vindt hier de release data van nieuwe aflevering van series die momenteel op TV te zien zijn. Je hoeft dus nooit meer een aflevering te missen van jouw favoriete serie. Het is ook mogelijk om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe aflevering wordt uitgezonden.

 

stremiodownload_stremio-ios-app-2

Bekijk dit ook eens

Stremio Android Alpha

Stremio Android Alpha

We hebben er lang op moeten wachten. Maar vandaag is het dan echt zover! Stremio …

One comment

  1. andries melissa

    ik heb stremio op mijn laptop en op mijn gsm maar mijn broer en schoonmama kunnen die ook instaleren maar kunnen niets bekijken. hoe kan dit? dat ik dat wel kan en zij niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *