zondag , 17 oktober 2021
Home » (NL) BLOG » Stremio Algemeen » Stremio Freeze

Stremio Freeze

Regelmatig ontvangen wij berichten van onze bezoekers dat Stremio sinds de release van de laatste versie sporadisch vastloopt. Ook wordt er gemeld dat het scherm binnen Stremio bevriest, of enige tijd blijft hangen. De enige oplossing lijkt dan een herstart van de applicatie of computer te zijn. Wij hebben contact gehad met de ontwikkelaars, en hen om meer informatie gevraagd.

Waarom treedt de Stremio Freeze op? En wat kun je eraan doen om de Stremio Freeze problemen te verhelpen?   In dit artikel gaan we je meer vertellen over dit probleem. En hoe je dit eenvoudig kunt oplossen. Het kan voorkomen dat je last hebt van andere problemen dan hieronder beschreven. Stuur ons dan een berichtje op Facebook, of open een topic op onze website voor hulp of meer informatie.

Waarom loopt Stremio vast

Stremio staat continue in verbinding met andere online servers. Op deze hosting servers worden de films en series gedeeld voor aanbieders zoals Popcorn Time, Stremio en Genesis. De beschikbare streams worden vervolgens door Stremio aangeboden binnen de appllicatie. Omdat het gebruik van Stremio in veel landen niet legaal is kan het voorkomen dat de virusscanner lokaal op jouw machine voor problemen zorgt.

Het is bekend dat enkele virusscanners zoals AVG en Norton momenteel erg veel problemen veroorzaken in samenwerking met Stremio. Ervaar je dus bovenstaande problemen, zorg dan dat je tijdens je gebruik van Stremio je virusscanner uitschakeld. Vind je het niet fijn om je virusscanner uit te schakelen tijdens gebruik van Stremio? Overweeg dan om een andere gratis virusscanner te installeren op je machine.

Andere Bekende Problemen

Mochten bovenstaande oplossing niet werken voor jou. Dan is het mogelijk dat de drivers van je videokaart of DirectX niet voorzien zijn van de laatste updates. Controleer dus eerst of je videokaart drivers bijgewerkt zijn voordat je Stremio opnieuw op je machine installeerd. Wil je weten hoe je de laatste drivers van je videokaart kunt downloaden? Stuur ons dan even een berichtje, en we helpen je een handje op weg 🙂

[wpdevart_like_box profile_id=”https://www.facebook.com/Stremio-658593494282599/?ref=hl” connections=”show” width=”300″ height=”200″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Bekijk dit ook eens

Stremio Browser

Stremio Browser

Afgelopen week is ons goed nieuws ter oren gekomen vanuit de kant van de Stremio …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *