dinsdag , 28 september 2021
Home » Stremio Download

Stremio Download

Je bent op deze pagina aanbeland omdat je graag wilt weten waar je de Stremio Download kunt vinden. Je vindt hier altijd de laatste versie van Stremio. Selecteer hieronder welk OS je gebruikt, en welke versie van Stremio je wenst de downloaden. Let wel goed op bij het selecteren van de juiste versie. Mocht je de verkeerde versie installeren op jouw machine is dit geen probleem. Echter kun je wel performance problemen ervaren wat het gebruik van de applicatie belemmerd. Het installatie bestand van Stremio is ongeveer 70 mb groot. 

Stremio Addons

Naast de standaard Stremio Download kun je ook essentiele addons downloaden. Met deze addons kun je het aanbod aan films en series verdubbelen. Tevens kun je met behulp van deze gratis addons ook onbeperkt Live TV kijken. Het aanbod aan TV kanalen is de laatste maanden sterk gegroeid. Wij adviseren je dus om naast de standaard installatie van Stremio ook de addons te installeren. Dit zijn losse modules, en zijn ook gratis te downloaden op de website van de aanbieder. Wil je meer weten over de vereiste specificaties voor het gebruik van Stremio? Je leest hieronder wat je nodig hebt om zonder problemen gebruik te kunnen maken van de software.

Stremio Ontwikkeling

Het team van Stremio werkt dagelijks aan verbeteringen voor de software. Ook staan ze open voor de mening van de gebruiker. Heb je dus verbeterpunten, of ideeën voor Stremio en ben je bereid om deze te delen met de ontwikkelaars? Neem dan contact op met het ontwikkel team van Stremio om van gedachten te wisselen. Je kunt de makers bereiken door een email te sturen naar office@strem.io. Uiteraard kun je ons ook een mail sturen met jouw ideeën of wensen. Stremiodownload heeft regelmatig contact met de beheerders van Stremio om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

 

Download Stremio HERE