zondag , 17 oktober 2021
Home » (NL) BLOG » Stremio Algemeen » Stremio Circle

Stremio Circle

Het is weer even stil geweest rondom Stremio, maar de ontwikkelaars hebben zeker niet stilgezeten! Zo kunnen we namelijk binnenkort Stremio Circle verwachten. Stremio Circle is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van video streaming op je televisie. Tevens is het gebruik van Stremio Circle voor iedereen heel eenvoudig. Je hoeft namelijk alleen het ronde kastje aan te sluiten op je televisie, en klaar! Het grote voordeel van Stremio Circle is dat je alle functionaliteiten van Stremio tot je beschikking hebt, zonder dat je daarvoor een computer nodig hebt.

Stremio Circle Features

Wat kan dit nieuwe kastje van Stremio allemaal? Allereerst heb je de mogelijkheid om alles te streamen naar dit kastje. Neem bijvoorbeeld je telefoon of je tablet, en stream rechtstreeks muziek of films naar Circle. Ook is het mogelijk om aanvullende add-ons te installeren, zoals je nu waarschijnlijk ook gedaan hebt op je vaste machine of laptop. Andere mogelijkheden zijn het gebruik van Youtube, en natuurlijk het kijken van talloze televisie zenders van over heel de wereld. Benieuwd wat dit schatje gaat kosten? Geschat wordt dat het kastje eind dit jaar op de markt zal komen voor een bedrag rond de 60 dollar. Maar dan heb je wel een heel mooi stukje hardware met uiteraard.. Stremio erop! Dus heb je nog niks voor Sinterklaas of de Kerstman in gedachte? Dan is Stremio Circle misschien voor jou een leuk cadeau!

Stremio Circle Release

Heel leuk dat de nieuwe Circle eraan komt horen we je denken. Maar wanneer is Stremio Circle te koop, en waar kunnen we dit mooie nieuwe kastje bestellen? Volgens de ontwikkelaars is het kastje beschikbaar voor het grote publiek tegen het einde van het jaar. Die datum is naar ons idee zeker haalbaar, mits er geen onverwachte problemen naar boven komen bij de ontwikkelaars. Wij van Stremio Download hebben al een kijkje mogen nemen in de keuken van de ontwikkelaars en zijn bijzonder verrast!

 

Bekijk dit ook eens

Stremio Browser

Stremio Browser

Afgelopen week is ons goed nieuws ter oren gekomen vanuit de kant van de Stremio …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *