zondag , 17 oktober 2021
Home » (NL) BLOG » Stremio Algemeen » Stremio Browser

Stremio Browser

Afgelopen week is ons goed nieuws ter oren gekomen vanuit de kant van de Stremio ontwikkelaars. Bekend is dat Stremio momenteel flink aan de weg aan het timmeren is, en steeds meer terrein aan het veroveren is op het gebied van video streaming. Met de nieuwe Stremio Circle, de nieuwe Stremio Android App, en de Stremio IOS App in het vooruitzicht zou je verwachten dat Stremio de handen vol heeft. Toch is er nu officieel aangekondigd dat er ook een Stremio browser versie wordt ontwikkeld. We gaan je in dit artikel meer vertellen over Stremio Browser, en wat je hier allemaal mee kunt doen. Dit nieuws willen we jullie natuurlijk niet onthouden!

Wat Kun Je Met Stremio Browser

Met de komst van Browser voor Stremio gaan we een nieuwe tijdperk betreden in de wereld van online video streaming. Dit heeft vooral te maken met het feit dat deze nieuwe feature er voor gaat zorgen dat haar gebruikers overal ter wereld online naar video content kunnen kijken. Het enige wat je als gebruiker hiervoor nodig hebt is een stevige en betrouwbare internet verbinding. Verder zal de komst van Stremio Browser nieuwe gebruikers aantrekken, aangezien niet iedereen in het bezit is van een eigen computer of tablet. In de statistieken zien wij dat er nog steeds veel gebruik wordt gemaakt van Stremio diensten op publieke machines. Naar verwachting zal Stremio Browser in het beginsel veelal beschikken over de standaard mogelijkheden die we al kennen in de desktop applicatie, of de Android applicatie. Dit concept zal uiteraard in de toekomst alleen maar groeien, en verder uitgewerkt worden.

Releasedatum

De allerbelangrijkste vraag is natuurlijk… Wanneer kunnen we Stremio Browser verwachten? Zoals je hierboven al hebt gelezen is het Stremio team momenteel erg druk met de ontwikkeling van Stremio breed. Echter hebben ze ons wel een geschatte release datum gegeven om jullie alvast een kleine indicatie te geven. Wij verwachten dat Stremio Browser binnen 3-6 maanden beschikbaar zal zijn voor haar gebruikers. Dus tot die tijd nog even geduld!

Bekijk dit ook eens

stremio circle stremio download

Stremio Circle

Het is weer even stil geweest rondom Stremio, maar de ontwikkelaars hebben zeker niet stilgezeten! …

One comment

 1. wem3010@hotmail.com

  Wanneer ik Stremio probeer op mijn Apple iPad, krijg ik de melding:
  “ALERT Selected stream is not supported on this platform.” Dit schijnt door Apple zo geregeld te zijn.
  Ik neem aan, dat dit probleem bekend is, maar is er ook een oplossing of workaround voor?

  Vriendelijke groet,
  WEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *