zondag , 17 oktober 2021
Home » (NL) BLOG » Stremio Algemeen » Stremio Android

Stremio Android

Zoals jullie weten is Stremio momenteel op volle kracht bezig met de ontwikkeling van Stremio Android. Deze nieuwe applicatie van Stremio wordt binnenkort aangeboden binnen de Google Play Store. Wat kunnen we allemaal van Stremio Android verwachten? En is het mogelijk om binnen deze applicatie films en series te bekijken? Momenteel kunnen we nog weinig inhoudelijke informatie verstrekken over de Android versie van Stremio. Wel weten we dat de Stremio Android app uitgebreider gaat worden dan de beschikbare versie voor IOS. Binnen de huidige IOS app is het namelijk niet mogelijk om films en series te bekijken. Wel kun je gebruik maken van de mobiele bibliotheek. Wel zo handig als je onderweg even een film of serie wilt toevoegen aan je persoonlijke bibliotheek.

Stremio Android Beschikbaar

De grote vraag is natuurlijk. Wanneer kunnen we Stremio voor Android verwachten. En zullen de ontwikkelaars van Stremio de app kosteloos beschikbaar stellen voor haar fans? Wij verwachten volgende maand meer informatie te kunnen geven over de nieuwe app. Ook kunnen we dan meer zeggen over de streaming mogelijkheden binnen deze app. Wat eerder in dit artikel al wordt aangegeven verwachten we veel meer van de Android app in tegenstelling tot de huidige app voor IOS. Zo verwachten wij dat het mogelijk wordt om de applicatie op zowel tablets als smartphones te gebruiken. Ook is de kans groot dat het mogelijk wordt om rechtstreeks naar beschikbare apparaten binnen je thuisnetwerk te streamen. Met deze nieuwe opties kun je straks vanaf de bank op je smartphone of tablet media naar je tv streamen.

Stremio Android Kosten

Ook wij zijn erg benieuwd naar wat de nieuwe app binnen de Google Play Store gaat kosten. Naar grote verwachting zal Stremio de app kosteloos beschikbaar stellen aan het grote publiek. Maar hier kunnen ook wij helaas nog geen van deze berichten bevestigen. Wil je weten wanneer Stremio voor Android beschikbaar wordt gesteld binnen de Google Play Store? Like ons dan op Facebook, of kijk regelmatig op onze website voor de laatste updates.

[wpdevart_like_box profile_id=”https://www.facebook.com/Stremio-658593494282599/?ref=hl” connections=”show” width=”300″ height=”200″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Bekijk dit ook eens

Stremio Browser

Stremio Browser

Afgelopen week is ons goed nieuws ter oren gekomen vanuit de kant van de Stremio …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *