zondag , 17 oktober 2021
Home » (NL) BLOG » Stremio App » Stremio Android Nieuws

Stremio Android Nieuws

We ontvangen de laatste weken weer regelmatig vragen van onze bezoekers over de huidige Stremio Android App. Wat is er aan de hand? En waarom werkt de huidige Stremio Android App niet goed? In dit artikel gaan we je wat meer vertellen over de huidige status. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben over de Stremio Android App kun je altijd een bericht op Facebook achterlaten, of een topic openen op het Stremio Blog.

Android App Niet Stabiel

Het team van Stremio Download heeft regelmatig contact met de ontwikkelaars van Stremio. Ook wij vroegen ons af wat er aan de hand is, en wat voor problemen er momenteel bestaan die voor een onstabiele en onbetrouwbare applicatie zorgen. Om te beginnen is er gesproken over de huidige stabiliteit, en over het feit dat de Stremio Android App misschien te vroeg is aangeboden aan haar gebruikers. Ook heeft Stremio de laatste maanden een extreme groei doorgemaakt, en heeft dit voor veel extra werkzaamheden gezorgd. Hierdoor hebben de ontwikkelaars de aandacht moeten verdelen, waardoor er minder tijd beschikbaar was voor de Stremio Android App. Verder zijn er andere technische oorzaken die ervoor zorgen dat de huidige applicatie simpelweg niet stabiel genoeg is. De ontwikkelaars hebben daarom besloten om de huidige app van de markt af te halen, en zich te focussen op een splinternieuwe app waar de Stremio fans van gaan smullen!

Het Goede Stremio Android Nieuws

Natuurlijk gaan we dit artikel niet negatief eindigen. Allereerst hebben we goed nieuws over het huidige ontwikkelteam van Stremio. Waar in het begin de ontwikkelaars al het werk moesten verdelen onder twee mensen, is het team inmiddels versterkt tot 8 ontwikkelaars. Dit zorgt er voor dat de ontwikkeling een stuk sneller gaat, en dat Stremio zich breder kan gaan ontwikkelen. Verder zorgt de versterking van het huidige team ervoor dat Stremio vaste ontwikkelaars kan gaan inplannen op de Stremio Android App. Dit alles beloofd veel goeds, en wij van Stremio Download hebben dan ook alle vertrouwen in het Stremio Team!

Kijk regelmatig op onze site voor de laatste informatie. Als er meer informatie beschikbaar komt, zijn jullie de eerste die het horen!

Bekijk dit ook eens

stremiodownload_stremioandroidapp

Stremio Android App

Zoals jullie weten heeft Stremio aangekondigd dat de nieuwe Stremio Android App applicatie per 1 …

2 comments

 1. Stremio Beta werkt op Android redelijk.
  De 1080 streams slaan steeds in de buffer, maar de 720Hd niet.
  Soms bij het aanklikken van een film komt er een meldong OOPS te staan (error)
  Als je dan Stremio beta even snel verwijderd en opnieuw instaleert en inlogd, dan werkt het weer met de 720 streams.
  Ook op de vaste Windows 10 laptop met een SSD HDD en 32G Ram en 400/40 Down/uploadsnelheid lopen de 1080`ers regelmatig vast.
  Dit achter een VPN met een snelheid van 93Mb.
  Ik hou het in de gaten, bij verbeteringen laat ik wel van me horen.

 2. Stremio Community

  Dankjewel voor je bevinding Andre! Als je aanmerkingen hebt horen we het graag 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *