zondag , 17 oktober 2021
Home » (NL) BLOG » Stremio Algemeen » Stremio Android App

Stremio Android App

Zoals jullie weten heeft Stremio aangekondigd dat de nieuwe Stremio Android App applicatie per 1 April wordt aangeboden in de Google Store. Helaas hebben wij vernomen dat deze datum niet haalbaar is aangezien men nog diverse aanpassingen binnen de software moet maken. Wel weten we dat de nieuwe applicatie bijzonder mooi is vormgegeven, en over veel nieuwe mogelijkheden beschikt. Zo wordt het nu dan echt mogelijk om straks films en series te streamen vanaf je mobiele Android apparaat. Dit was voorheen nog niet mogelijk binnen de huidige applicatie van IOS, maar wel in de aankomende versie voor Android.

Nu vragen de Apple gebruikers zich natuurlijk af wanneer we een nieuwe applicatie voor IOS kunnen verwachten. Hier kunnen we nog weinig over zeggen. Wel weten we dat de ontwikkelaars zich eerst willen richten op een stabiele en betrouwbare versie van Stremio op het Android platform alvorens zich te focussen op IOS. Zeker is wel dat de applicatie voor IOS er zeker weten komt, alleen wanneer? Dat is nog de grote vraag!

Nieuwe Release Datum

Wij weten dat het ontwikkelteam van Stremio momenteel op volle kracht bezig is met de nieuwe release software voor Android. Wij verwachten dat we aan het einde van deze week meer informatie kunnen geven aan de Stremio fans over de nieuwe release datum. Kun je niet wachten? En wil je alvast weten welke functionaliteiten er allemaal in de nieuwe versie van Stremio voor Android zitten? Kijk dan regelmatig op deze website voor de allerlaatste informatie. Of like onze pagina op Facebook om instant berichten te ontvangen wanneer de nieuwe software beschikbaar wordt gesteld. Voor nu dus nog even geduld, en wachten op bericht van Stremio dat de nieuwe software beschikbaar is voor het grote publiek. Wij weten uit ervaring dat geduld een schone zaak is, en dat wachten altijd wordt beloond!

Bekijk dit ook eens

Stremio Browser

Stremio Browser

Afgelopen week is ons goed nieuws ter oren gekomen vanuit de kant van de Stremio …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *