zondag , 17 oktober 2021
Home » (NL) BLOG » Stremio Algemeen » Stremio Add-on Catalogus

Stremio Add-on Catalogus

Stremio Add-on Catalogus

Sinds een aantal dagen is het mogelijk om op de website van Stremio gebruik te maken van de online Stremio Add-on Catalogus. Je vraagt je nu waarschijnlijk af wat je met deze online catalogus allemaal kunt gaan doen. Wanneer je naar de website van Stremio gaat krijg je een handig overzicht te zien van alle beschikbare Add-ons. Je kunt hier ook meer informatie vinden over de mogelijkheden van deze nieuwe functionaliteit.

Tevens is het nu mogelijk om vanuit je browser te controleren of je in het bezit bent van een bepaalde Add-on. Je hoeft nu dus niet zelf meer te controleren of iets wel of niet geïnstalleerd is binnen je installatie van Stremio. Het is wel belangrijk dat je huidige browser up-to-date is om gebruik te kunnen maken van de Stremio Add-on Catalogus. Wij raden je aan om een erkende browser te gebruiken zoals Google Chrome, internet Explorer of Safari.

Verder kun je zien welke Add-ons officieel zijn erkend door Stremio, en welke Add-ons uitgegeven zijn door derden. Let er wel op dat je bij het gebruik van niet officiële Stremio Add-ons eerst de voorwaarden leest van de desbetreffende uitgever van de Add-on. Het kan zo zijn dat sommige Add-ons mogelijk illegale content bevatten.

Officiële Stremio Add-ons

Stremio biedt ondersteuning op de officieel erkende Add-ons. Mocht je gebruik willen maken van een niet officiële Add-on aangeboden door een derde partij dan is dat uiteraard mogelijk, maar is het gebruik hiervan volledig voor eigen risico van de gebruiker.  Wij raden je echter wel aan om Add-ons te gebruiken van niet officiële ontwikkelaars. De reden hiervoor is simpel.  Je kunt veel meer films en series bekijken wanneer je de niet officiële Add-ons installeerd binnen Stremio.

Wil je meer weten over de nieuwe Stremio Add-on Catalogus? Klik dan op de onderstaande link voor meer informatie.  Het is ook mogelijk om op de website van Stremio meer informatie te lezen over deze nieuwe functionaliteit.

Bekijk dit ook eens

Stremio Browser

Stremio Browser

Afgelopen week is ons goed nieuws ter oren gekomen vanuit de kant van de Stremio …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *