zondag , 17 oktober 2021
Home » (NL) BLOG » Stremio Algemeen » Stremio 4.0

Stremio 4.0

Na een aantal maanden hard gewerkt te hebben aan Stremio Beta 4.0 is er nu dan eindelijk nieuws over de definitieve versie. Stremio is erg blij te zijn met de nieuwe update, en geeft aan dat er een aantal prachtige features doorgevoerd zijn die de gebruikers zeker op prijs gaan stellen. Om alvast een klein voorproefje te geven. Stremio 4.0 heeft de mogelijk om je mobiele telefoon te gebruiken als remote control. Dit is zeker een feature waarvan wij denken dat die het gebruikersgemak van Stremio zeker zal verbeteren. De nieuwe versie van Stremio is momenteel live, en kan gratis worden gedownload van de website van Stremio. Klik HIER om Stremio 4.0 direct te downloaden.

Nieuw in Stremio 4.0

Er zijn een aantal belangrijke verbeteringen doorgevoerd in de nieuwe versie van Stremio. Om te beginnen zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd m.b.t. de user interface. Niet alle gebruikers zullen direct deze verschillen zien, maar de meer geavanceerde gebruikers zeer zeker wel. Zo kun je nu recht onderin het scherm het kopje “Similar” zien. Hier zie je tijdens het zoeken naar films snel of er vergelijkbare titels zijn die je wellicht interesseren. Best handig als je graag naar een favoriet type genre kijkt.

Stremio Update 4.0 Foto 1

 

 

Verder is het add-on paneel veranderd, en kun je tegenwoordig nog makkelijker alle beschikbare Stremio add-ons vinden. Ook kun je lokale bestanden inladen, die je vervolgens weer kunt installeren.

Stremio Update 4.0 Foto 2

 

 

Waar wij zelf erg blij mee zijn is de verandering in de zoekresultaten. Wanneer je zoekt naar een film of serie krijg je nu duidelijk te zien welke add-on deze titel beschikbaar heeft. Dit maakt het navigeren door films en series een stuk makkelijker en sneller.

Stremio Update 4.0 Foto 3

 

 

Nog een prachtige aanvulling is de mogelijkheid om je Trakt.tv account nu te synchroniseren met Stremio. Dit zorgt er voor dat je alle content vanuit je Trakt.tv account direct kunt importeren in Stremio. Deze optie is al eerder beloofd, maar wordt nu eindelijk door de makers van Stremio doorgevoerd. Wij zijn er in ieder geval heel erg blij mee!

Stremio Update 4.0 Foto 4

 

 

Een andere leuke aanvulling, weliswaar iets minder belangrijk maar toch een leuke extra is het kleurenschema. Je kunt in de nieuwe versie zelf een kleur kiezen voor je dashboard. Je kunt momenteel alleen nog kiezen uit de kleuren Rood, Groen, Blauw of Default. Maar we zijn ervan overtuigd dat er in volgende versies zeker meer kleurenschema’s bijkomen.

Stremio Update 4.0 Foto 5

 

 

En dan de laatste feature, die naar ons idee ook zeker de grootste verandering is binnen de laatste versie. Stremio heeft nu de mogelijkheid om je mobiele apparaat te koppelen, om vervolgens in te zetten als remote control. Deze optie is zeker een mooie toevoeging, en zorgt er  voor dat je niet elke keer naar je laptop moet lopen om een andere titel aan te zetten, of om iets in de ondertiteling te wijzigen. Nu kun je dit gewoon heerlijk vanuit je luie stoel doen! In het onderstaande filmpje zie je in het kort hoe je jouw mobiele apparaat kunt koppelen aan Stremio. Heb je vragen na het zien van deze video? Plaatst dan een berichtje op onze Facebook pagina, of lees ons blog nog eens goed door.

Stremio Update 4.0 Foto 6

Beoordeel Bericht

User Rating: 4.8 ( 8 votes)

Bekijk dit ook eens

stremio circle stremio download

Stremio Circle

Het is weer even stil geweest rondom Stremio, maar de ontwikkelaars hebben zeker niet stilgezeten! …

One comment

  1. Werkt een heel stuk beter!!! Keep up the good work guys 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *