dinsdag , 28 september 2021
Home » Disclaimer

Disclaimer

Je vindt op deze website informatie over de online streaming dienst Stremio. Wij willen je erop attenderen dat het gebruik van Stremio niet illegaal is, en niet te vergelijken is met andere streaming diensten zoals Popcorn Time. Diensten zoals Popcorn Time maken inbreuk op auteurs rechten door het niet legaal delen van film en serie content.

Aanvullende add-ons voor Stremio ontwikkeld door derden kunnen mogelijk wel illegale content bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze ontwikkelaars en hun aanvullende add-ons. Enkele voorbeelden van niet officiële add-ons voor Stremio zijn;

  • Juan Carlos Torrents
  • Juan Carlos Torrents 2
  • Kickass Torrents Add-on
  • Popcorn Time Add-on
  • Zamundo Add-on
  • Rarbg Add-on

(Let op; deze lijst is niet altijd compleet)

Het gebruik van deze add-ons van derden kan boetes e.o. andere juridische gevolgen hebben voor de gebruiker hiervan. Wees hier altijd op voorbereid, en win eerst informatie in over de eventuele gevolgen van het gebruik van niet officiële Stremio add-ons. Wij zijn op geen enkele manier verbonden met de ontwikkelaars van niet officiële Stremio add-ons. Verder is het gebruik van Stremio geheel voor eigen risico.

Andere Streaming Diensten

Ben je op zoek naar andere streaming diensten? Binnenkort komt er een artikel op deze website over legale aanbieders van films en series. Enkele voorbeelden hiervan zijn Netflix, Videoland en KPN Play. Voor een vast maandelijks bedrag kunt u vervolgens onbeperkt films en series kijken zonder hier problemen mee te krijgen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het gebruik van Stremio? En de mogelijke risico’s bij de installatie van niet officiële Stremio add-ons? Stuur ons gerust een bericht op Facebook voor meer informatie.